RAUTAMAAILMA OY
LAATUA JA LUOTETTAVUUTTA

FINLOX ja muut brändit 

FINLOX on Rautamaailman oma tuotemerkki. FINLOX tuoteperheen valtteja ovat laadun lisäksi toimintavarmuus ja kilpailukykyinen hinta. Tuotteitamme valmistavat tehtaat sijaitsevat sekä Euroopassa, että Kiinassa. FINLOX tuotteiden tasalaatuisuus perustuu tehtaidemme jatkuvaan laadunvalvontaa ja tuotetestaukseen.

FINLOX tuotteillamme on kolmen vuoden takuu.

Oman tuotemerkin lisäksi edustamme useita kansainvälisiä brändejä.

Tuotevalikoimamme pitää sisällään mm. lukkorunkoja, avainpesiä, sähkölukkoja, vastarautoja, vetimiä, saranoita, pitkäsulkijoita. Valikoimamme on erittäin laaja ja se monipuolistuu edelleen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Me myös valmistutamme asiakkaillemme räätälöityjä tuotteita heidän omilla tuotemerkeillä. Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoa tuotteistamme tai muista yhteistyö mahdollisuuksista, olethan yhteydessä meihin.


Asiakaslähtöinen toimintatapamme

Rautamaailma tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, laadusta ja luotettavuudesta sekä asiakaslähtöisistä toimintatavoistamme. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kehitellemme ja valmistamme juuri heille, heidän tarpeitansa vastaavat tuotteet. Asiakkaamme halutessa heidän omalla tuotemerkeillä ja tämä tietenkin kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaillemme mielekkään yhteistyön ja innovoivan tuotekehityksen mahdollistaa asiantuntijuutemme lisäksi korkeat laatuvaatimuksemme ja yhteistyökumppaneidemme laaja verkosto.


Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat mm. tukkuliikkeet, ovi- ja ikkunateollisuus, talotehtaat, puusepänteollisuus, rautakaupat taloyhtiöt ja huolto-, asennus- sekä lukkoliikkeet. Markkina-alueemme on koko suomen lisäksi Ruotsi, Viro ja Venäjä.